Je eigen bedrijf starten


Je eigen bedrijf starten


Een eigen bedrijf starten is spannend, een beetje eng maar bovenal ontzettend leuk! Je weet al wat je wilt gaan doen, waar jouw niche en passie ligt en je hebt al plannen hoe je dit gaat doen. Maar met een goed business plan alleen kom je er niet, want (wanneer) ga je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Ga je voor een eenmanszaak of een BV? Wanneer moet je BTW gaan betalen? Wat moet ik allemaal doen voor de administratie?   


Je komt er al snel achter dat er een hoop bij komt kijken als je je eigen bedrijf start. Zaken waar je vragen over hebt en dat er werkzaamheden bij komen die je misschien niet zo leuk vindt, zoals de administratie. Dan is goede hulp welkom en daarom Fa Coaching je de volgende pakketten aan:


Startersgesprek


Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het starten van je bedrijf en loop je nog met enkele vragen? Samen bespreken we al jouw vragen, lopen we alle facetten van je nieuwe bedrijf door. Alles van geldzaken, belastingdienst, je administratie voeren en starters-stress: geen vraag is te gek! Juist door alles te kunnen vragen en samen antwoorden te vinden kun jij met een gerust hart van start.


Prijs: € 99,- excl btw


Training: eigen  administratie opzetten


Je bent misschien al gestart met je eigen bedrijf of je ziet als een berg op tegen de administratie die er bij komt kijken. Maar wat moet er allemaal gebeuren de administratie van een eigen bedrijf? En wat kun je zelf doen?


Met wat hulp kun je heel veel zelf doen. Zo bespaar je kosten en hou je de controle. Samen kijken we o.a. naar facturatie, het beste boekhoudpakket voor jou, de BTW aangifte, bankzaken en nog veel meer. 


We zijn hier ongeveer 8u mee bezig,

tijd die jij zelf in mag delen.
 

Prijs € 249,- excl btw

Ja, ik heb interesse

 
 
 

Je mag me ook altijd bellen of een berichtje sturen voor meer informatie:

06-28959501

Fa Coaching ~ Maaike Craanen

Stationsweg 60, Ede

06-28959501

Copyright @ All Rights Reserved